Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Αποχωρεί από τη θέση του εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ ο Παν. Ρουμελιώτης

Την απόφασή του να αποχωρήσει από τη θέση του εκπροσώπου της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο εξέφρασε ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης.
"Θα αποχωρήσω μόλις βρεθεί ο αντικαταστάτης μου, πιθανώς στο τέλος του Αυγούστου. Κλήθηκα να βοηθήσω για περίπου έξι μήνες, σε μια δύσκολη περίοδο", δήλωσε. Μετά την αντικατάστασή του ο κ. Ρουμελιώτης θα αναλάβει τη θέση του αναπληρωτή γενικού γραμματέα στην Μεσογειακή Ένωση.
Ο καθηγητής Παναγιώτης Ρουμελιώτης, που ανέλαβε τα καθήκοντα του στις 18 Φεβρουαρίου, είχε διατελέσει υπουργός Εθνικής Οικονομίας την περίοδο 1987-1989, υπουργός Εμπορίου το 1987 και ευρωβουλευτής από το 1989 μέχρι το 1994 και ειδικός εκπρόσωπος του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ενωσης στη διαδικασία σταθερότητας στα Βαλκάνια (1997-2000). Είναι διδάκτορας του Πανεπιστημίου της Σορβόνης και του Πανεπιστημίου του Παρισιού ΙΙ, πρόεδρος του Γαλλικού Ινστιτούτου Οικονομικών Προβλέψεων του Ευρωμεσογειακού Κόσμου από το 2004.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...