Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Τα Νέα Συστήματα της IBM Βοηθούν τις Επιχειρήσεις μεσαίου μεγέθους να Δημιουργήσουν Εξυπνότερες, πιο Αποτελεσματικές Υποδομές


Η ΙΒΜ ανακοίνωσε πρόσφατα νέες λύσεις για τα Συστήματα Αποθήκευσης και τους Servers IBM System x, ειδικά σχεδιασμένες για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις μεσαίου μεγέθους στη διαχείριση της πληροφορίας, στην αύξηση της ευελιξίας αλλά και στη μείωση του κόστους και της πολυπλοκότητας του σημερινού περιβάλλοντος πληροφορικής.
Οι πρόσφατες ανακοινώσεις αφορούν στο σύστημα αποθήκευσης ΙΒΜ System Storage DS3500 Express που επιτρέπει την έξυπνη διαχείριση της πληροφορίας και το ΙΒΜ System x3620 M3 Express που προσφέρει απαράμιλλη απόδοση και επεκτασιμότητα σε προσιτή τιμή. Σύμφωνα με την έρευνα 2010 IBM Global CEO Study, επικεφαλής επιχειρήσεων μεσαίου μεγέθους συνεχίζουν να θεωρούν την υποδομή της πληροφορικής ως τη βάση της ημερήσιας διάταξής τους για επιχειρηματικό μετασχηματισμό. Τα αποτελέσματα δείχνουν πως το 78% προβλέπει ότι η επιχειρησιακή πολυπλοκότητα θα αυξηθεί σημαντικά μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια, ωστόσο μόνο το 54% πιστεύει ότι γνωρίζει πώς θα την αντιμετωπίσει με επιτυχία. Ως αποτέλεσμα, το 63% δηλώνει ότι σκοπεύει να μετασχηματίσει το  επιχειρησιακό μοντέλο του, κάνοντας σημαντικές αλλαγές στην τεχνολογική υποδομή για να διαχειριστεί καλύτερα την πολυπλοκότητα.
Η ΙΒΜ στηρίζεται σε έναν απαράμιλλο συνδυασμό ερευνητικών δυνατοτήτων, τεχνολογικής καινοτομίας και σε ένα παγκόσμιο οικοσύστημα επιχειρηματικών συνεργατών, για να δημιουργεί ισχυρές και προσιτές λύσεις που βοηθούν τις επιχειρήσεις μεσαίου μεγέθους να επιλύσουν προβλήματα και να επιτύχουν στο σημερινό περιβάλλον. Οι τελευταίες προσθήκες στο χαρτοφυλάκιο λύσεων της ΙΒΜ περιλαμβάνουν:
Το Σύστημα Αποθήκευσης ΙΒΜ DS3500 Express που επιτρέπει την έξυπνη διαχείριση της πληροφορίας και την αύξηση της χωρητικότητας χωρίς επιπρόσθετη πολυπλοκότητα. Προσφέροντας χαρακτηριστικά και επιδόσεις midrange σε χαμηλές τιμές, το σύστημα αποθήκευσης DS3500 βοηθάει τις εταιρείες να αντιμετωπίσουν την «έκρηξη της πληροφορίας» - έναν από τους τρείς πρωταρχικούς παράγοντες που αναμένονται να επηρεάσουν τις επιχειρήσεις στα επόμενα πέντε χρόνια, σύμφωνα με τους επικεφαλής μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεων, που πήραν μέρος στην έρευνα 2010 IBM CEO study.
Το DS3500 προσφέρει το πιο ευρύ πακέτο επιλογών σύνδεσης, διαθέσιμο σε ένα σύστημα αποθήκευσης, επιτρέποντας στους πελάτες να συνδυάζουν τις διαφορετικές επιλογές ώστε να δημιουργήσουν μια tiered δικτυακή λύση, η οποία τοποθετεί κρίσιμες εφαρμογές και δεδομένα στη δικτυακή τεχνολογία με την υψηλότερη ταχύτητα και τα δευτερεύοντα δεδομένα σε πιο αργή και λιγότερο κοστοβόρα τεχνολογία. Αυτή η tiered δικτυακή λύση μεγιστοποιεί τους πόρους και προσφέρει γρήγορη πρόσβαση σε δεδομένα, έτσι ώστε να αναλυθούν για την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων, που μπορεί να οδηγήσουν σε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Το DS3500 επιτρέπει επίσης στους χρήστες να μειώνουν την κατανάλωση ενέργειας έως και 10% (1). Το συνολικό κόστος απόκτησης του DS3500 είναι έως και 26% χαμηλότερο σε σχέση με συγκρίσιμες λύσεις άλλων κύριων ανταγωνιστών.
Ο Server IBM System x3620 M3 Express που προσφέρει μία ισχυρή και προσιτή υποδομή, εναλλακτική των παραδοσιακών enterprise servers λύσεων. Με ενσωματωμένη τη νεότερη τεχνολογία Intel® Xeon®, ο x3620 M3 Express server προσφέρει βελτιωμένη απόδοση, χωρητικότητα αποθήκευσης, ταχύτητα και κλιμάκωση,  απαραίτητες για τις συνεχώς αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις. Ο νέος server έχει βελτιστοποιηθεί για φορτία εργασίας με μεγάλες ανάγκες αποθήκευσης, όπως κοινωνική δικτύωση, video-serving, online gaming και επεξεργασία συναλλαγών, έτσι ώστε να βοηθήσει μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις να διαχειριστούν καλύτερα την εκθετική αύξηση της πληροφορίας. Το σύστημα x3620 M3 Express βοηθάει επίσης στη μείωση του κόστους, προσφέροντας γρηγορότερες ταχύτητες επεξεργασίας, εξαιρετική ενεργειακή απόδοση και ολοκληρωμένους RAID adapters για κεντρική υποστήριξη μνήμης και υψηλότερη διαθεσιμότητα.
«Οι συγκεκριμένες νέες λύσεις προσφέρουν σε αναπτυσσόμενες εταιρείες μια αξιόπιστη και κλιμακούμενη τεχνολογική βάση, η οποία θα τους επιτρέψει να διαχειριστούν τις πληροφορίες πιο αποτελεσματικά και να γίνουν πιο ευέλικτες στον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν, στην πρόσβαση σε πόρους και στην υποστήριξη πελατών,» δήλωσε ο Ron Kline, ΙΒΜ Global Director του τομέα Μarketing Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...