Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Άμεση επιστροφή του οφειλομένου ΦΠΑ ζητεί η Ντ. Μπακογιάννη


Κριτική στην κυβέρνηση άσκησε η κ. Ντόρα Μπακογιάννη με αφορμή την κοινοποίηση απάντησης του Υπουργού Οικονομικών, σε ερώτηση που κατέθεσε η ανεξάρτητη βουλευτής σχετικά με την απόδοση του ΦΠΑ

Όπως επισημαίνει η κ. Μπακογιάννη, με την απάντησή του ο κ. Παπακωνσταντίνου επιβεβαιώνει ότι ουσιαστικά έχει παγώσει η επιστροφή ΦΠΑ.

«Η κυβέρνηση αρνείται να δώσει ακριβή στοιχεία για τις οφειλές που έχει το δημόσιο έναντι των επιχειρήσεων από ΦΠΑ. Όπως αρνείται να δώσει συγκεκριμένο και δεσμευτικό χρονοδιάγραμμα υλοποίησης της επιστροφής όπως έχει υποχρέωση το κράτος, με βάση όλες τις περιπτώσεις που έχουν ελεγχθεί», αναφέρει μεταξύ άλλων η βουλευτής.

Η κ. Μπακογιάννη τονίζει ότι προτεραιότητα της κυβέρνησης θα πρέπει να είναι η ομαλή λειτουργία της αγοράς και γι΄αυτό το λόγο καλεί τον υπουργό να δώσει στη δημοσιότητα τα ποσά που οφείλει το δημόσιο και να δώσει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα επιστροφής του οφειλομένου ΦΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...