Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Air Liquide:10 νέα συμβόλαια στην Ασία με ηγέτες της αγοράς φωτοβολταικών

Air Liquide7Image via Wikipedia
Η Air Liquide υπέγραψε περισσότερα από 10 νέα μακροπρόθεσμα συμβόλαια με ηγέτες της βιομηχανίας φωτοβολταικών στην Κίνα, την Μαλαισία, την Ταϊβάν και την Ιαπωνία, ενισχύοντας την ηγετική θέση της στον τομέα της παροχής αερίων και πρόδρομων υλικών για τους κατασκευαστές ηλιακών φωτοβολταικών. Τα πρόσφατα συμβόλαια κατέστησαν τον Όμιλο προμηθευτή για παραπάνω από 120 πελάτες στα φωτοβολταικά παγκοσμίως, με συνολική δυναμικότητα παραγωγής πάνω από 13.000 MWp ανά έτος, το οποίο αντιστοιχεί γύρω στο 50% της παγκόσμιας παραγωγικής δυναμικότητας.
Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή 
αυτής της εικόνας.
Αναλυτικότερα στην Κίνα, η Air Liquide μόλις υπέγραψε μια μακροπρόθεσμη συμφωνία για παροχή ολοκληρωμένων λύσεων αερίων και πρόδρομων ουσιών, εξοπλισμό και εγκατάσταση, καθώς και υπηρεσίες επιτόπιων ελέγχων στην Guodian Solar, μια θυγατρική του Ομίλου Guodian, έναν από τους πέντε ομίλους ηγέτες για την ενέργεια στην χώρα.  
Επίσης στη Σαγκάη, η Air Liquide έχει αναπτύξει περαιτέρω τις υφιστάμενες σχέσεις εφοδιασμού προς την Suntech Power, τον μεγαλύτερο κατασκευαστή κρυσταλλικών κυψελών πυριτίου στον κόσμο, με την υπογραφή σύμβασης για την παροχή αζώτου σε μακροπρόθεσμο επίπεδο, εξοπλισμού και υπηρεσιών επιτόπιων ελέγχων στη νέα μονάδα παραγωγής.
Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή 
αυτής της εικόνας.
Τέλος στην Ιαπωνία, η Air Liquide έχει συνάψει μια μακροπρόθεσμη συμφωνία παροχής αερίου σιλανίου στις μονάδες ενός κατασκευαστή, παγκόσμιου ηγέτη στις υψηλής απόδοσης Thin Film ηλιακές κυψέλες πυριτίου, υποστηρίζοντας τους στόχους για διπλασιασμό της δυναμικότητας.
Η περιοχή Ασίας-Ειρηνικού φιλοξενεί σήμερα πάνω  από το 70% των ηλιακών κυψελών που παράγονται στον κόσμο, ενώ εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τα 10 GWp το 2010.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...