Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΔΙΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ


“Κεντρική συνισταμένη των μηνυμάτων του συνεδρίου η έννοια της «αξιοπιστίας» που είναι η μόνη ικανή να επαναφέρει τον αυτοσεβασμό μας και να μας αποδώσει και πάλι λευκούς στο διεθνές γίγνεσθαι”


Το Ελληνο-Aμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο διοργάνωσε το 8οετήσιο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, με θέμα «Κτίζοντας Υπεύθυνες Εταιρείες – Βέλτιστες Πρακτικές για την Αειφόρο Ανάπτυξη», στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε σε μία περίοδο κατά την οποία η Ελλάδα ζει δύσκολες στιγμές και αντιμετωπίζει κινδύνους και προκλήσεις που έχουν φέρει στην ελληνική αγορά, η περιβαλλοντική και κυρίως η χρηματοπιστωτική κρίση. Οι εταιρείες με όραμα και υπευθυνότητα, υιοθετώντας την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, καλούνται να προχωρήσουν σε υπεύθυνες πρακτικές για βιώσιμη ανάπτυξη και βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης όλων των πολιτών.

Ο ρόλος που καλείται να διαδραματίσει η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αλλά κυρίως τα μηνύματα που θέλει να περάσει στην κοινωνία, συζητήθηκαν και αναπτύχθηκαν προτείνοντας λύσεις από εκπροσώπους και φορείς της επιχειρηματικής κοινότητας, ακαδημαϊκούς κι εκπροσώπους Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...