Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Η Revoil ανοίγεται στην ποντοπόρο ναυτιλία

Τη σύσταση εταιρείας επενδύσεων στην ποντοπόρο ναυτιλία, μέσω θυγατρικής της, ανακοίνωσε η Revoil .

Όπως αναφέρεται στη σχετική της ανακοίνωση, τη σχετική απόφαση έλαβε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της 100% θυγατρικής της «Αριστον Συμμετοχών Α.Ε.» μέσω της τροποποίησης του Καταστατικού της εταιρείας.

Σύμφωνα με την ανωτέρω απόφαση συστήνεται εταιρεία επενδύσεων στην ποντοπόρο ναυτιλία με την επωνυμία «Αριστον ανώνυμη εταιρεία επενδύσεων στην ποντοπόρο ναυτιλία» και διακριτικό τίτλο «Αριστον ΕΕΠΝ».

Σκοπός της εταιρείας είναι η πραγματοποίηση επενδύσεων σε μετοχές πλοιοκτητριών εταιρειών ποντοπόρων πλοίων ή σε μετοχές εταιρειών χαρτοφυλακίου πλοιοκτητριών εταιρειών ποντοπόρων πλοίων ή σε μετοχές διαχειριστριών εταιρειών και συνιστάται και λειτουργεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2843/2000 και του Κ.Ν. 2190/1920, όπως εκάστοτε ισχύουν(τροποποίηση άρθρου 2 περί σκοπού).

Προκειμένου να εναρμονιστεί το μετοχικό κεφάλαιο της Άριστον με τα ελάχιστα όρια που προβλέπει ο Ν. 2843/2000, η Γενική Συνέλευση, αποφάσισε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά ποσό 29.290.002 ευρώ με έκδοση 9.763.334 ονομαστικών μετοχών ονομαστικής αξίας τριών ευρώ εκάστης και την τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της.

Μετά την τροποποίηση το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας θα ανέρχεται σε 29.350.002 και θα διαιρείται σε 9.783.334 μετοχές ονομαστικής αξίας τριών Ευρώ η κάθε μία.

Η τιμή διάθεσης των νέων μετοχών θα είναι ίση με την ονομαστική αξία τους. Η κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου θα γίνει εξ ολοκλήρου από τον υφιστάμενο μέτοχο την Revoil Α.Ε.Ε.Π με ίδια κεφάλαια και γραμμές χρηματοδότησης.

Οι ανωτέρω τροποποιήσεις τελούν υπό την έγκριση της εποπτεύουσας αρχής (Νομαρχία Ανατολικής Αττικής).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...