Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Στην Ελλάδα το νέο διοικητικό κέντρο του ομίλου Barilla για την ανατολική Ευρώπη

Με στόχο  την βελτιστοποίηση της οργανωτικής του δομής, ο όμιλος Barilla προχώρησε στην δημιουργία νέου διοικητικού κέντρου για την ανατολική Ευρώπη, θέτοντας υπό την θυγατρική του Barilla HELLAS A.E. μια ευρεία γεωγραφική περιοχή 19 χωρών.
Με έδρα την  Αθήνα και επικεφαλής τον Γιώργο Σπηλιόπουλο τo νέο διοικητικό κέντρο της Barilla στην Ελλάδα, θα έχει την ευθύνη της υλοποίησης της στρατηγικής του ομίλου σε ότι αφορά την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του στην Ελλάδα, την Αλβανία, τη FYROM, την Εσθονία, τη Λετονία, τη Λιθουανία, τη Βουλγαρία, την Κύπρο, την Πολωνία, την Κροατία, τη Σλοβενία, τη Ρουμανία, τη Βοσνία, την Ουγγαρία, τη Σερβία, τη Σλοβακία, τη Δημοκρατία της Τσεχίας, το Μαυροβούνιο, και το Κόσσοβο.
Η επιλογή  του ιταλικού ομίλου τροφίμων να προσδώσει  στην Ελλάδα κομβική θέση στη νέα αυτή οργανωτική δομή αλλά και να αναθέσει την ηγεσία του νέου διοικητικού σχήματος σε στέλεχος από την ελληνική αγορά, υπογραμμίζει το συγκριτικό πλεονέκτημα που προσφέρει η χώρα ως φυσικός πόλος επιχειρηματικής πρόσβασης στις σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης που αναδεικνύονται στις αναδυόμενες αγορές της Ανατολικής Ευρώπης.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...