Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Air Liquide: Εξαγορά της AMCO-GAZ στην Πολωνία

 Η Air Liquide ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την εξαγορά της AMCO-GAZ την 1η Ιουνίου 2010. Αυτή η εξαγορά είναι μέρος του στρατηγικού επενδυτικού προγράμματος του Ομίλου στην Πολωνία σε μακροπρόθεσμο επίπεδο, με καταμερισμό γύρω στα €100 εκατομμύρια για το 2010. Στόχος ήταν η μεγαλύτερη κάλυψη σε εθνικό επίπεδο, καθώς επίσης και η εδραίωση της θέσης της Air Liquide στην αγορά φιαλών στην Πολωνία.
Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
Η AMCO-GAZ είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος αερίων σε υγρή και αέρια μορφή και δραστηριοποιείται στην αγορά της Πολωνίας από το 1991. Η εξαγορά της AMCO-GAZ εκπροσωπεί την ενσωμάτωση 90 νέων εργαζομένων, πάνω από 2.500 πελατών και δυο πρόσθετες μονάδες εμφιάλωσης. Η μια βρίσκεται στο Πόζναν, στην βορειοδυτική Πολωνία, και η άλλη στην Μπιαλιστόκ, στα βορειοανατολικά.
Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
Ο Guy Salzgeber, Αντιπρόεδρος στην Βόρεια και την Κεντρική Ευρώπη και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Air Liquide, σχολίασε ως εξής: «Αυτή η εξαγορά είναι σύμφωνη με την στρατηγική ανάπτυξης της εταιρείας, καθώς θα εδραιώσει την θέση της εταιρείας στην Πολωνία με πλήρη γεωγραφική κάλυψη, και θα μας επιτρέψει να ανταποκριθούμε καλύτερα στις μεγάλες και αυξανόμενες απαιτήσεις στην αγορά των Βιομηχανικών Πωλήσεων-Εμπορίου. Η Air Liquide βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να καλοσωρίσει τους νέους εργαζόμενους της AMCO-GAZ στον Όμιλο. Αυτό το έργο είναι σύμφωνο με την στρατηγική του Ομίλου σε μακροπρόθεσμο επίπεδο, η οποία επιδιώκει να καλύψει τις ανάγκες μελλοντικής ανάπτυξη στις αναδυόμενες οικονομίες». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...