Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Ο FABIO FRATERNALE ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ TEUCO GUZZINI SPA


Η εταιρία Teuco Guzzini SpA, εταιρία leader στον χώρο της ευεξίας, αναγγέλλει την εκλογή του Fabio Fraternale ως Γενικού Διευθυντή της εταιρίας.

Ο διορισμός του Fabio Fraternale εισέρχεται σε ένα συγκεκριμένο στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης, που στοχεύει στην εδραίωση της εθνικής αγοράς και της διεθνούς ανάπτυξης.

Έρευνα, καινοτομία και χαρακτηριστικός σχεδιασμός ήταν από πάντα η παραγωγική φιλοσοφία της εταιρίας Teuco, μιας εταιρίας που στο πέρας των χρόνων αποτέλεσε τον οδηγό στην ανάπτυξης και της εξέλιξη στο χώρο του μπάνιου, μετατρέποντας τον από ένα κλειστό δωμάτιο σε ένα χώρο με αισθητική και διακοσμητική άποψη.

Ο κύριος Fabio Fraternale, 48 ετών, στον παρελθόν είχε αναλάβει τον ρόλο του Διευθύνοντα Συμβούλου της Pershing S.p.A. και της Itama S.p.A., και από τον μήνα Μάιο βρίσκεται στο πλάι του Luca Guzzini, Προέδρου της εταιρίας Teuco και του Mauro Guzzini, Νομικού Αντιπροσώπου της εταιρίας, στην γενική διαχείριση.

Πτυχιούχος Πολιτικών Επιστήμων και διοίκησης στο Πανεπιστήμιο “Carlo Bo” του Urbino, ο Fabio Fraternale ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην τράπεζα Banca Popolare dell’Adriatico για την οποία ανέλαβε διευθυντικές θέσεις για πολλά υποκαταστήματά της. Το 1996 έγινε διευθυντής της ναυπηγικής εταιρίας Cantieri Navali dell’Adriatico- CNA S.r.l., που εξειδικεύεται στην κατασκευή μηχανοκίνητων σκαφών ανοικτού τύπου υπό το εμπορικό σήμα Pershing και το 1998 συνεργάστηκε δυναμικά για την ενσωμάτωση της εταιρίας με το γκρουπ Ferretti. Στην συνέχεια ο Fabio Fraternale διορίστηκε πληρεξούσιος σύμβουλος της Pershing S.p.A. για να λάβει στην συνέχεια την θέση του Διευθύνοντα Σύμβουλου της Pershing S.p.A. και της Itama S.p.A..

Ο Fabio Fraternale αναλαμβάνει τώρα την ευθύνη, μαζί με την διοίκηση να χαράξει το μέλλον της εταιρίας αναζητώντας νέες ερμηνείες στο χώρο του μπάνιου και της ζώνης ευεξίας με γνώμονα τον σχεδιασμό, την πολλαπλότητα των υλικών και την εξατομίκευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...