Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Να πολεοδομηθεί το Επιχειρηματικό Πάρκο Ελευσίνας ζητεί ο Μίχαλος


Την παρέμβαση του υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Ι. Μανιάτη ζητεί ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του ΕΒΕΑ Κ. Μίχαλος προκειμένου να ολοκληρωθεί η υπογραφή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης  για την έγκριση της πολεοδόμησης του Επιχειρηματικού Πάρκου Ελευσίνας, στην οποία δραστηριοποιούνται 35 επιχειρήσεις.

Ο κ. Μίχαλος τονίζει ότι εδώ και επτά χρόνια «εκκρεμεί η ολοκλήρωση του έργου, λόγω ολιγωρίας των εκάστοτε πολιτικών ηγεσιών του υπουργείου ΠΕΚΑ, γεγονός που καταδεικνύει τη μεγάλη απόσταση λόγων και έργων για τις αδειοδοτήσεις επενδύσεων στην πραγματική οικονομία».

 Αφορμή για την επιστολή, αποτέλεσε η καταγγελία των εκπροσώπων 35 επιχειρήσεων που προσπαθούν επί επτά χρόνια να επιτύχουν την έγκριση της Πολεοδόμησης του Επιχειρηματικού Πάρκου Ελευσίνας, έκτασης 500 στρεμμάτων, όπου είναι εγκατεστημένες νομίμως από το 1965.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...