Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

1-9 Νοεμβριου: Δεκαήμερο εκπτώσεων και ανοιχτά την Κυριακή

Σε ρυθμούς εκπτώσεων και μάλιστα με τα καταστήματα ανοιχτά μία Κυριακή θα κινείται η αγορά από την 1η έως και τις 9 Νοεμβρίου, καθώς θα εφαρμοστεί για πρώτη φορά ο νέος νόμος για τη λειτουργία της αγοράς, που αυξάνει τις εκπτωτικές περιόδους και επιτρέπει τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων επτά Κυριακές τον χρόνο.

 Ετσι, οι έλληνες καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία για ένα δεκαήμερο να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους σε χειμερινά είδη, με εκπτώσεις που εκτιμάται ότι θα φτάνουν στο 50%, ακόμα και την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, όπως ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών.

Οι εκπτώσεις του Νοεμβρίου θα είναι ένα πρώτο τεστ, σε σχέση με την αποδοχή από το καταναλωτικό κοινό, για τον νόμο που προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις το προηγούμενο διάστημα εξαιτίας της απελευθέρωσης της λειτουργίας των καταστημάτων και Κυριακές.

Με βάση τον νέο νόμο τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά την πρώτη Κυριακή κατά την έναρξη της ενδιάμεσης εκπτωτικής περιόδου, δηλαδή στις 3/11 και με προτεινόμενο από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών ωράριο λειτουργίας στην Αθήνα από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα (ο νόμος προβλέπει δυνατότητα λειτουργίας από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...