Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Επ. Κεφαλαιαγοράς: Πράσινο φως για το ενημερωτικό δελτίο των αμκ των Συνεταιριστικών τραπεζών Πελοποννήσου, Εύβοιας

Το πράσινο φως για το ενημερωτικό δελτίο  των αυξήσεων κεφαλαίου των Συνεταιριστικών τραπεζών Πελοποννήσου και Εύβοιας άναψε το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την 661/18.10.2013 συνεδρίασή του.

Ειδικότερα αποφάσισε:

-    Την έγκριση του περιεχομένου του ενημερωτικού δελτίου της εταιρείας «ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΝΕ» για την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου  με καταβολή μετρητών και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων και την εισαγωγή των νέων μετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
-    Την έγκριση του περιεχομένου του ενημερωτικού δελτίου της «ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΥ» για τη δημόσια προσφορά νέων μεριδίων  με αύξηση του εταιρικού της κεφαλαίου με μετρητά και την παροχή άδειας για τη διενέργεια  της δημόσιας προσφοράς.
-    Την έγκριση του περιεχομένου του ενημερωτικού δελτίου της «ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ» για τη δημόσια προσφορά νέων μεριδίων με αύξηση του εταιρικού της κεφαλαίου με μετρητά και την παροχή άδειας για τη διενέργεια  της δημόσιας προσφοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...