Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Αποχωρεί από τη Eurobank ο Μ. Κολαδίδης

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει σύντομα από την διοίκηση της Eurobank o Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος και εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ της τράπεζας κ. Μ. Κολακίδης.

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούσαν στην αγορά πληροφορίες που ήθελαν τις σχέσεις του κ. Κολακίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της τράπεζας κ. Χρ. Μεγάλου να βρίσκονται σε κρίση. Το θέμα πλέον βρίσκεται στα χέρια του ΤΧΣ όπου ως βασικός μέτοχος της Eurobank θα κληθεί να αποφασίσει για την αποχώρηση του κ. Κολακίδη καθώς και την επόμενη μέρα σε ότι αφορά στη διοίκηση της τράπεζας.

Σημειώνεται ότι το όνομα του κ. Κολακίδη έπαιξε στα ψηλά το περασμένο καλοκαίρι για την ανάληψη της θέσης του διευθύνοντος συμβούλου της τράπεζας, μετά τις αποχωρήσεις των κ. κ. Ν. Νανόπουλου και Ν. Καραμούζη. Ωστόσο παρέμεινε στην τράπεζα και ανέλαβε τον περασμένο Ιούνιο τη θέση του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου, παραμένοντας και επικεφαλής του Risk Management της τράπεζας.

Είναι προφανές ότι η αποχώρηση του έμπειρου τραπεζίτη εφόσον επιβεβαιωθεί, θα σημάνει αλλαγές στο top management της Eurobank.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...