Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Αιφνιδιαστική αλλαγή του Δ.Σ. του ΔΕΣΦΑ

Ενώ αναμένεται να ολοκληρωθεί η πώληση του ΔΕΣΦΑ στην κρατική εταιρεία του Αζερμπαϊτζάν, Socar, και με δεδομένο ότι οι Αζέροι ζήτησαν ήδη να τοποθετηθούν πρόσωπα της εμπιστοσύνης τους στο Δ.Σ., η κυβέρνηση άλλαξε την ηγεσία και το Δ.Σ. του ΔΕΣΦΑ.

Νέος διευθύνων σύμβουλος του ΔΕΣΦΑ ανέλαβε ένα παλιό στέλεχος της ΔΕΠΑ, ο Αντώνης Νάτσικας και πρόεδρος του Δ.Σ. ο καθηγητής Μιχάλης Ξιφαράς, στις θέσεις των Γιώργου Παπαρσένου και Πάνου Μαυροκέφαλου, αντίστοιχα. Χθες οι Γ. Παπαρσένος και Π. Μαυροκέφαλος αποχαιρέτησαν με επιστολή τούς εργαζόμενους στην εταιρεία.

Οι αλλαγές αποφασίστηκαν αιφνιδιαστικά την Παρασκευή το βράδυ, σε συνεδρίαση του εποπτικού συμβουλίου του ΔΕΣΦΑ. Αποδίδονται από στελέχη της αγοράς σε άσκηση ενδοκυβερνητικών ισορροπιών και εκτιμάται ότι βάζουν περισσότερο γαλάζιο χρώμα στο τιμόνι της διοίκησης. Αγνωστο παραμένει ακόμα αν ικανοποιήθηκε και η επιθυμία των Αζέρων αγοραστών, για έλεγχο στο Δ.Σ. Μάλιστα άλλαξε όλο το Δ.Σ. της εταιρείας, με την εξαίρεση των δύο εκπροσώπων των ΕΛΠΕ, στο διοικητικό συμβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...