Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

ΕΤΕ: Δεν έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία για Πανγαία

Η ΕΤΕ αναφέρει ότι η ολοκλήρωση της συμφωνίας προϋποθέτει μεταξύ άλλων τη λήψη των απαιτούμενων εγκρίσεων από τα αρμόδια εταιρικά όργανα της τράπεζας.


Η διαδικασία επίτευξης συμφωνίας για τη μεταβίβαση πακέτου μετοχών της θυγατρικής εταιρeίας «Εθνική Πανγαία Α.Ε.Ε.Α.Π» σε υποψήφιο αλλοδαπό επενδυτή είναι σε εξέλιξη χωρίς να έχει ολοκληρωθεί μέχρι σήμερα, διευκρινίζει σε ανακοίνωσή της η Εθνική Τράπεζα ΕΤΕ-5,57% της Ελλάδος.

Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αναφορικά με χθεσινό δημοσίευμα, η ΕΤΕ αναφέρει ότι η ολοκλήρωση της συμφωνίας προϋποθέτει μεταξύ άλλων τη λήψη των απαιτούμενων εγκρίσεων από τα αρμόδια εταιρικά όργανα της τράπεζας, καθώς και από τους αρμόδιους φορείς και εποπτικές αρχές έναντι των οποίων υφίστανται αντίστοιχες συμβατικές και νομοθετικές υποχρεώσεις.

Η ΕΤΕ καταλήγει στην ανακοίνωσή της πως θα ενημερώσει άμεσα το επενδυτικό κοινό για οποιαδήποτε σημαντική εξέλιξη επί των ανωτέρω, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο υφιστάμενο νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...