Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Ο Ράιχενμπαχ εντοπίζει και «καρφώνει» 100 πλούσιους Ελληνες -Ζητά από το ΣΔΟΕ να τους ελέγξει - ΟΛΑ τα ονόματα


Οι Γάλλοι ειδικοί της Task Force έστειλαν στην Τρόικα λίστα με 100 ονόματα πλουσίων Ελλήνων υποστηρίζοντας πως ενδεχομένως να φοροδιαφεύγουν. Οι Γάλλοι που εκπαιδεύουν τους Ελληνες εφοριακούς στο κυνήγι των φοροφυγάδων χρησιμοποιούν μαθηματικούς τύπους βάσει των οποίων μπορούν να υπολογίσουν την περιουσία των Ελλήνων φορολογουμένων βήμα βήμα.

Οπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα που αναδεικνύει το θέμα με αυτούς τους μαθηματικού τύπους οι ειδικοί του Χορστ Ράιχενμπαχ μπορούν να προσδιορίσουν το εισόδημα με βάσει το ύψος της περιουσίας και τον τρόπο διαβίωσης του φορολογούμενου όπως αυτός προκύπτει από τις δαπάνες που πραγματοποιεί. Στη συνέχεια τα ονόματα όσων θεωρούνται ύποπτοι φοροδιαφυγής θα ελεγχθούν για να αποσαφηνιστεί αν υπάρχει ή όχι παράβαση.

Χρησιμοποιώντας λοιπόν του τύπους αυτούς οι Γάλλοι ελεγκτές προχώρησαν στη σύνταξη μίας λίστα με 100 ονόματα εφοπλιστών, επιχειρηματιών, γιατρών, δικηγόρων και εισοδηματιών, ενώ κάποια από τα ονόματα βρίσκονται και στη λίστα Λαγκάρντ.

Ποιοι μπαίνουν στο στόχαστρο των ελεγκτών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...